تومورهای جنینی، تومورهای مغزی هستند که از سلول هایی که از مراحل اولیه رشد در رحم مادر باقی مانده اند (سلول های جنینی) ایجاد می شوند. به طور معمول این سلول ها بی ضرر هستند. در ادامه اطلاعاتی درباره علائم و انواع تومورهای جنینی، نحوه تشخیص و درمان آن ارائه می شود.
تومورهای جنینی سیستم عصبی مرکزی، تومورهای سرطانی (بدخیم) هستند که از سلول های جنینی در مغز شروع می شوند. تومورهای جنینی می توانند در هر سنی رخ دهند اما بیشتر اوقات در نوزادان و کودکان خردسال، ایجاد خواهند شد.
انواع تومورهای جنینی عبارتند از:
علائم و نشانه های تومورهای جنینی بسته به نوع تومور، محل آن، شدت و سایر عوامل مانند ایجاد فشار در مغز، متفاوت است. علائم این تومورها عبارتند از:
روند تشخیص معمولاً با بررسی سابقه پزشکی فرد بیمار و صحبت در مورد علائم و نشانه های او آغاز می شود. آزمایش ها و روش هایی که برای تشخیص تومورهای جنینی استفاده می شود، در زیر آورده شده است اما ممکن است برای مشخص شدن میزان گسترش سرطان آزمایش های دیگری لازم باشد.
معمولاً درمان اصلی در تومورهای جنینی، جراحی می باشد. با این حال تعیین نوع درمان به سن بیمار، نوع و محل تومور، درجه و میزان تومور و سایر عوامل بستگی دارد. گزینه های درمانی عبارتند از: