رمدسیویر

Remdesivir
نام های تجاری

رمدسیویر (نام تجاری: وکلوری)، از داروهای ضدویروس است که به دلیل استفاده گسترده از آن در دوره همه گیری کووید-19، نام آشنایی برای بسیاری افراد می باشد. در ادامه اطلاعاتی درباره موارد و نحوه مصرف رمدسیویر، عوارض جانبی و تداخلات دارویی آن ارائه می شود.

نام عمومی: رمدسیویر

نام تجاری: وکلوری

موارد مصرف

داروی رمدسیویر (وکلوری)

رمدسیویر دارویی (در دست تحقیق) می باشد که برای درمان عفونت ناشی از ویروس کرونا که همچنین به عنوان کووید 19 شناخته می شود، مورد استفاده قرار می گیرد. بررسی بر روی این دارو همچنان ادامه دارد. مصرف این دارو برای عموم، توسط سازمان FDA تأیید نشده است. با این حال، این سازمان اجازه ی مصرف این دارو را فقط در موارد اضطراری به خصوص در بیماران خاص بستری در بیمارستان و انجام مطالعات انسانی را داده است. در مواقع اضطراری، اطلاعات بیشتر باید توسط پزشک، از طریق فرم رضایت آگاهانه یا برگه FDA به بیماران و والدین ارائه شود.

درمان عفونت ناشی از ویروس کرونا با مصرف داروی رمدسیویر

اطلاعات اندکی در رابطه با ایمن بودن و تاثیرگذاری رمدسیویر در درمان کووید 19 وجود دارد. برخی از نتایج مطالعات نشان می دهد که رمدسیویر می تواند به بهبود برخی از بیماران کمک کند. اطلاعات موجود در این یادداشت نشان دهنده ی داده های اولیه و جدید می باشد که در حال پیشرفت و ارزیابی مجدد می باشند. مصرف کنندگان باید تمامی از تمامی اطلاعات مربوط به این دارو آگاه باشند اما همیشه قضاوت و تصمیم گیری های مراقبتی بر عهده پزشکان می باشد.

زمان و نحوه مصرف

رمدسیویر باید روزانه، به داخل رگ و به مدت 5 تا 10 روز تزریق شود. این دارو در بازه ی زمانی 30 دقیقه تا 2 ساعت دریافت می شود.

طول مدت درمان طبق شرایط پزشکی فرد و میزان پاسخ بدن به دارو و دستورالعمل های پزشکی تعیین می شود.

عوارض جانبی

فشار خون پایین، حالت تهوع، استفراغ، تعریق و لرز می تواند از عوارض مصرف رمدسیویر باشد. متخصص در طول درمان با این دارو باید فرد بیمار را از نظر عوارض جانبی، تحت نظر داشته باشد.

اطلاعات موجود در رابطه با عوارض جانبی جدی این دارو اندک می باشد و هنوز مشخص نیست که عوارض جانبی جدی مصرف این دارو دقیقا چیست.

استفراغ از عوارض جانبی مصرف داروی رمدسیویر

در صورت بروز واکنش جدی آلرژیک، علائم می تواند شامل جوش، خارش، تورم (به خصوص در صورت، زبان و گلو)، سرگیجه شدید، دشواری در تنفس باشد.

موارد مذکور، تمام عوارض جانبی این دارو را در برنمی گیرد؛ بنابراین برای کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با عوارض جانبی مصرف این دارو حتماً با پزشک خود تماس بگیرید.

موارد احتیاطی و منع مصرف

این محصول ممکن است دارای اجزای غیر فعالی باشد که موجب واکنش های آلرژیک و یا مشکلات دیگر شود.

در حال حاضر اطلاعات محدودی در رابطه با سایر شرایط پزشکی شناخته شده که ممکن است بر روی عملکرد رمیدسیویر تأثیر بگذارد یا تاثیر این دارو بر سایر شرایط پزشکی وجود دارد. برخی از شرایط پزشکی که در طول درمان با این دارو مورد توجه قرار گرفته اند عبارتند از: بیماری کلیوی، بیماری کبدی.

اطلاعات در رابطه با این دارو محدود می باشد و هنوز مشخص نیست که آیا مصرف رمدسیویر در بزرگسالان مسن، کودکان، زنان باردار و نوزادان موثر و مطمئن می باشد.

تداخلات دارویی

تداخل های دارویی می تواند نحوه ی عملکرد دارو را تغییر داده و خطر بروز عوارض جانبی جدی را افزایش دهد. این یادداشت تمامی تداخلات دارویی را پوشش نمی دهد.

اطلاعات محدود می باشد و در حال حاضر تداخلات دارویی رمدسیویر با سایر دارو ها مشخص نمی باشد.

سوء مصرف

اطلاعات زیادی در رابطه با این مورد در دسترس نمی باشد و علائم سوءمصرف ناشناخته می باشد.

توجه

در حین درمان با دارو تست های آزمایشگاهی و آزمایش های پزشکی (مانند تست های عملکرد کلیه و کبد، مقدار مواد معدنی خون، شمارش تعداد سلول های خونی) انجام می شود.

دوز فراموش شده

امکان پذیر نمی باشد.

نگهداری

داروی رمدسیویر حاوی مواد نگهدارنده نمی باشد. بنابراین:

شکل پودری داروی رمدسیویر: 

ویال های بازنشده این دارو را در اتاق (دمای 20 الی 25 درجه سانتی گراد) نگهداری کنید. دارو را در بسته بندی محصول و به دور از نور و رطوبت قرار دهید.

شکل مایع داروی رمدسیویر:

ویال های بازنشده این دارو را در یخچال (دمای 2 الی 8 درجه سانتی گراد) نگهداری کنید. این دارو نباید یخ بزند. همچنین دارو را در بسته بندی محصول و به دور از نور و رطوبت قرار دهید.

ثبت دیدگاه دیدگاه خود را به اشتراک بگذارید.
ارسال
دیدگاه ها
مشاوره